• Foijingaweg 100/B Kollumerpomp
  • 0511 408633
  • Ma-Vr: 8-17.30 uur || Za 8-16 uur

Over ons

team-nieuw.jpg

Uw BOVAG-garage voor auto, caravan en camper!

Autobedrijf Kooistra is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf waar vakkundig gewerkt wordt. Bij deze BOVAG-garage kan altijd een keuze gemaakt worden uit een ruime voorraad occasions van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. De directeur-eigenaar van deze grote regionale garage voorziet u graag van deskundig en betrouwbaar advies bij de aankoop van uw personenauto of bedrijfswagen.
Daarnaast staat er bij Autobedrijf Kooistra 6 dagen per week een team met uiterst deskundige monteurs klaar voor het onderhoud en de reparatie van uw auto, caravan of camper. Er wordt bij deze garage uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen en wanneer een reparatie onverhoopt duurder uitpakt wordt u daar altijd eerst over geïnformeerd, waardoor u niet achteraf voor onplezierige verrassingen komt te staan. Het spreekt voor zich dat u, zolang uw auto in reparatie is, van een leenauto gebruik kunt maken.
Ook wanneer u schade hebt staat Autobedrijf Kooistra u met raad en daad bij. Het hele schadetraject, van taxatie tot het informeren van de verzekering en de reparatie door een erkend schadebedrijf, wordt voor u afgehandeld.
De APK-keuring van uw auto kunt u eveneens door Autobedrijf Kooistra laten uitvoeren, evenals de veiligheidskeuring van uw camper of caravan. Dit garagebedrijf is al sinds jaar en dag partner van de ANWB en rukt ruim 1500 keer per jaar uit met hun eigen ANWB-bus en speciaal daarvoor getrainde monteurs om in de wijde omtrek hulp te verlenen bij pechgevallen.

 

Tel. 0511 408633
Email. info@autobedrijfkooistra.nl

Foijingaweg 100/B

9293 LP  KOLLUMERPOMP

Marktplaats

 

Openingstijden:

Onze ANWB-service helpt u 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Garage & verkoop:

Maandag-vrijdag : 8:00 - 17:30 uur

Zaterdag               : 8:00 - 16:00 uur

Autobedrijf Kooistra en het Coronavirus

Wij stellen hoge prioriteit aan het beperken van de verspreiding van het Coronavirus. Dit doen we in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Wij gaan hier serieus mee om en gaan er vanuit dat u als klant deze maatregelen ook in acht neemt.

Welke maatregelen passen wij o.a. toe?

  • Wij schudden tijdelijk geen hand met u.
  • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen op omtrent het wassen van handen.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en stuur- en stoelhoezen voor éénmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit op de plekken waar veel contact is zoals de balie en het pinapparaat. Bij auto’s is aandacht voor de sleutel, deurgrepen, stuur, versnellingspook, en de aanraakschermen van radio en bediening.

Wij hebben momenteel een GRATIS Haal- & Brengservice van uw auto. Bel ons op 0511-408633 voor de mogelijkheden.

LEES MEER