• Foijingaweg 100/B Kollumerpomp
  • 0511 408633
  • Ma-Vr: 8-17.30 uur || Za 8-16 uur

Geschiedenis

Geschiedenis

Autobedrijf Kooistra is helemaal op de toekomst voorbereid, want van het team zijn inmiddels een tweetal monteurs opgeleid voor het onderhoud en de reparaties van elektrische voertuigen.

Anne sleutelt al op jonge leeftijd aan auto's.  Eerst alleen als vrijetijdsbesteding maar na een gedegen monteursopleiding koopt hij  in 1983 een loods aan de Foyingaweg 47 en begint voor zichzelf. Deze stap naar zelfstandigheid blijkt dusdanig succesvol dat Anne acht jaar later een compleet nieuwe garage bouwt aan de Foyingaweg 100/B.

In 2004 verbouwt en moderniseert de familie Kooistra deze garage en breidt het aantal vierkante meters ook nog eens uit. Inmiddels werkt er een enthousiast en bijzonder deskundig team van vijf monteurs/ technisch specialisten.  Maar ook echtgenote Anita is werkzaam in het bedrijf evenals de beide kinderen, Denian en Fennie.  

Daarmee is Autobedrijf Kooistra een echt familiebedrijf. Maar ze zijn meer dan dat. Want dit bedrijf  is,  naast een van de grotere autobedrijven in de regio, vooral bekend om hun enorme klantvriendelijkheid en servicegerichte manier van werken.

foyingaweg74kollumerpomp.png

Tel. 0511 408633
Email. info@autobedrijfkooistra.nl

Foijingaweg 100/B

9293 LP  KOLLUMERPOMP

Marktplaats

 

Openingstijden:

Onze ANWB-service helpt u 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Garage & verkoop:

Maandag-vrijdag : 8:00 - 17:30 uur

Zaterdag               : 8:00 - 16:00 uur

Autobedrijf Kooistra en het Coronavirus

Wij stellen hoge prioriteit aan het beperken van de verspreiding van het Coronavirus. Dit doen we in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Wij gaan hier serieus mee om en gaan er vanuit dat u als klant deze maatregelen ook in acht neemt.

Welke maatregelen passen wij o.a. toe?

  • Wij schudden tijdelijk geen hand met u.
  • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen op omtrent het wassen van handen.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en stuur- en stoelhoezen voor éénmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit op de plekken waar veel contact is zoals de balie en het pinapparaat. Bij auto’s is aandacht voor de sleutel, deurgrepen, stuur, versnellingspook, en de aanraakschermen van radio en bediening.

Wij hebben momenteel een GRATIS Haal- & Brengservice van uw auto. Bel ons op 0511-408633 voor de mogelijkheden.

LEES MEER